Egy igazán nagy kihívás: fémipari műhely – esküvői helyszín dekorálás

Sziasztok!

Végre elkészült a vizuális anyagunk arról az esküvőről, amiről korábban már posztoltunk a social oldalainkon.

A koncepció egy kék-fehér-arany elegáns dekor volt, amibe picit bele kellett vigyük a vadászatot is, mivel ez a vőlegény – és sok vendég – hobbija. Persze ettől még nem lesz nagy kihívás. A helyszín volt szokatlan.

Egy fémipari műhelyben rendezték meg az esükvőt, ahol egy hatalmas marógép is helyet kapott. Ezt persze nem feltétlenül szeretnénk látni egy esküvőn, így megkaptuk a feladatot; takarjuk el. Így a helyszín két oldalát – a főasztal mögötti részt, ill. a marógépet –  kék, illetve fehér anyaggal (6 méter magasból) eltakartuk. Összesen 230 méter textilt használtunk a menyezeti dekorálással együtt.

Az asztalokra arany flitteres futó került, kék alapon arany betűkkel írtuk ki a vendégek nevét az ültetőkártákra. Arany keretbe helyeztük az asztalszámokat. Gyerytatartókat és vázákat raktunk a soros elrendezésű asztalokra. A virágdíszítésben arany szarvasagancsok emlékezettek a természetre, illeve a vadászatra.

A föasztal mögött fényfüzér világított előtérben egy keretezett Kisdió táblával.

“amikor te + én mi leszünk”

Helyet kapott még egy vedégkönyves rész is, ahol a násznép útravalóként magával vihetett egy-egy mázeskalácsot, illetve teleírhatták jókívánságokkal a személyre szabott füzetet.

Végezetül picit feldíszítettük a templomkeretet is, illetve elhelyeztünk egy hasznos táblát. Sajnos sokan elfelejtik élvezni ezeket a pillanatokat és telefonon kersztül nézik ezeket a vissza megismételhetetlen eseményeket. A pár, illetve a pap kérése az volt, hogy a szolgáltatókon kívül más ne készítsen felvételeket a szertartás alatt, hanem éljék át ők is a pillanat örömét.

Ha kíváncsiak vagytok, hogyan készült a dekor, nézzétek meg ezt a rövid összefoglaló videót:

 

Vélemény, hozzászólás?