A szarvaskoponyás esküvő

Talán ezt az esküvőt vártuk idén a legjobban. Mindig örülünk, amikor olyan dekort készíthetünk, ami kívül esik a mi és mások komfortzónáján is. Ilyen volt Bogi és Dávid esküvője is. Az  alap koncepció  az volt, hogy arany geomatrikus dekort csinálunk zölddel, törfehérrel és burgudival. Ez már önmagában is megállja a helyét, de amikor Bogi közölte, hogy amúgy a főasztalra egy szarvaskoponyát aganccsal képzeltek el, na akkor csillant fel a szemem igazán. Ott már tudtam, hogy nyugodtan el lehet rugaszkodni a valóságtól. Nálunk minden esküvő egyedi tervek alapján készül, de azt gondolom ez lett az idei best 🙂

A főasztal hátterébe fényfüggöny, illetve geometrikus virág díszes formák kerültek. Az asztalon az igen monumentális virágba borult szarvas koponya, melyhez dekorba illő tartót készítettünk.

A vendégek asztalát vázák, gyertyatartók, vágott virágok és moha öltöztette ünnepi díszbe. A moha egyébként több helyen is megjelent. Az ültetési rend alapjaként is ez szolgált, valamint a gyűrűtartó dobozt is ezzel béleltük ki.

Készült egy fotósarok is, ahova egyedi, kézzel készült emlékkönyvet helyeztünk el. Fekete bársony alapra arany szarvas sziluettet rajzoltunk.

A szülőköszöntő csokrokba egy-egy idézetet szúrtunk, amit Bogi és Dávid válaszott ki az édesanyák számára, ezzel még személyesebbé téve a köszöntést.

Csináltunk néhány képet, de megosztjuk majd veletek a hivatalos esküvői képeiket is 🙂 Már nagyon várjuk, hogy elkészüljenek.

Helyszín: Anna Tanya Rustic Garden, Törökbálint
Torta: Fromjuci

Vélemény, hozzászólás?