Őszi örömfotózás – 2019 Hernád

Sziasztok!

Már alig vártam, hogy belekezdjek ebbe a bejegyzésbe. Egy hete fotózást tartottunk, ami azért volt nagyon különleges számomra, mert most teszteltük le az új otthonunkat, mint fotózási helyszínt. Mivel a telek végében van egy erdő, az elejében pedig egy mesebeli borostyános kapu,  már nagyon régóta ki akartam próbáláni, milyen lesz, ha bedekoráljuk.

Két féle őszi dekorral készültünk. Az egyik egy “hagyományos” barna, burgundi, arany, zöld kombináció volt. Próbáltuk megfogalmazni vele az erdő és a természet összhangját  modellünnkel. A torták szintén a természet vonalát követték a burkolat tudatos tökéletlenségével és a gyümölcsökkel.

A másik asztallal azt szerettük volna megmutatni, hogy egy őszi dekor nem feltétlenül ezekkel a színel harmonizál csak az ősszel. Egy hideg árnylatattal, pl. kékkel is tudunk évszaknak megfelelő dekort készíteni. Dísztököket festettünk fehérre és kékre, arany fóliával tettük még izgalmasabbá őket, valamint üveg tálalókkal egészítettük ki a desszertasztalunkat. Timi (Lipcake Factory Tortaműhely) tortái tették fel az i-re a pontot, amikor behelyeztük az édességeket a helyükre.

Modellünk, Kemecsei Berni csodaszép, színekben harmonizáló sminkjét Niki  (RNR Makeup by Niki), a fotókat pedig KLMN Esküvőifotós készítette.

Íme a képek 🙂

Vivi

Vélemény, hozzászólás?